Tur vad e de???

Alltså va ska man göra om man e den me mest otur i hela världen?? en sak e då säkert man ska inte spela poker för att då kostar de....
Efter att man fått in alla pengar på turn 3ggr inom ca 1/2 timma som 85-90% favvo och sen losat på river så va ska man göra. Skit ner dit poker guden ....


Härligt Aik

Komme just hem från hockeyn, vilken match helt grymt skönt med första segern i slutspelet hoppas på många mer:).
På lördag får du heja för mig oxå Lina;). Hoppas att dom klarar sig utan mig=)
Näe nu blir de strax sängen.
Ha de fint


Mat och Hockey

Idag blir det till att leva i lyx=) och spisa lite lyx mat, falukorv och stuvade makaroner låter de inte nästan som kobebiff och potatisgratäng=).
Efter lyx middagen så blir det till att ittta på hockey match=). Hoppas på vinst ikväll.
Lirade lite poker efter jobbet idag fick plussa drygt 2 inköp så de va ju fint, känns som ja spelat rätt bra heads up som senaste dagarna får hoppas att de håller i sig.
Näe nu bli de käk.¨

Kram på er

Biff??

Eller va de sill man skulle bli hehe.
Var och gymade idag efter jobbet kändes riktigt skönt kände mig rätt stark idag, skönt att känna att träningen ger lite effekt. Hoppas att man kan ha fortsatt motivation till att träna, så kanske det börjar synas lite resultat på kroppen oxå=).
Var och spelade lite innebandy igår oxå även de gick riktigt bra, + att de va grymt kul om nån e intresserad så gå in och kika på våran fina lagsida , mkt rolig läsning.
Det är mkt tankar som åker runt i min hjärna just nu, mkt funderingar till hur man ska göra, ska man ha kvar huset eller ska man försöka sälja de och hitta nån lägenhet i stan?? Inga lätta val. Men känner just nu då man är singel inte har nån motivation till att göra nått i huset , och det känns inte alls lika kul att ha ett hus för sig själv, man vill ju ha nån att dela allt med:(.
Det som skulle vara det bästa skulle ju vara om man hittade sig nån helt underbar tjej som ville dela allt med en och bilda ett hem tillsammans, men de vet man ju aldrig när det händer. Förmodligen då man minst anar de.

Känslorna svallar verkligen upp och ner, jobbigt att vara så känslosam ibland, jobbigt att sakna nån att hålla om och nån att få tycka om.
Men ibland e de ju skönt att vara själv oxå men tyvärr så e dom stunderna mer sällan än dom stunderna man saknar nån.
Så en sak som alla ska veta är att ta verkligen tillvara på varje stund med den som du håller kär, alla har sina brister och ingen e helt perfekt ta tillvara på varandra.

Nu till lite trevligheter oxå=).
Lirade lite poker idag de gick bara fin fint. mina 70%are fick stå hela vägen till river:). Fick plussa typ 2inköp på inte fullt en halvtimmes spel.

Kram på er alla

RSS 2.0