Ett tag sen

Ja det va ju ett tag sen ja skrev här=).
Har hunnit med rätt mkt, ihelgen som var vardet rally och de gick otroligt bra vi upprepade fjolårets bedrift och total vann tävlingen=). Så det blev ut och fira på krogen då man komme hem=).
Börjat komma igång med träningen nu på allvar, känns riktigt skönt, han med 3 gym pass förra veckan plus både innebandy och hockey. Får hoppas att all träning ger nån eftekt.
Ha de fint

Helg

Nu sitter man här på söndag kväll och helgen är snart slut, kunde den inte vara iallafall en dag längre :(.
Hafte en riktigt bra helg i fredags blev de skridskor och hockeyspelande efter jobbet me några jobbar kompisa de va riktigt kul om än man sööög på hockeyn:).
Lördag blev de bankett, sms firade 85års jubileum, fick både äta och dricka gott.
Blev då rätt långdraget dock, då medelåldern var rätt hög så de man kännde sig lite mal placerad. Drog istället hem till Janne för lite Poker spel och nån Öl pokern gick rätt kasst förutom heads up som gick rätt bra.
Slaggade hos Janne och vaknade på han soffa kl 9 då ringde min telefon, de va Emil som skulle hämta upp mig för vi skulle och skruva i rallybilen och sen fara ochköra den på isbanan. De va sjukt kul.
Som sagt så har helgen varit helt Ok.

L8trs

Ensamheten

Att ensamheten kan vara så stor ibland, att man kan sakna nån att krypa upp mot då man ska sova så mkt ibland riktigt jobbigt, tur att de inte känns så här alla dagar.
Man önskar bara att man skulle kunna träffa nån som verkligen kunde visa hur mkt den tycker om en, tror verkligen att ja e ett riktigt kap, men de gäller ju att få nån annan att fatta de oxå. Ibland undrar man när man ska få de man förtjänar, för att en sak e då helt säker, jag förtjänar vekligen nån som är snäll och verkligen tycker om mig, har så mkt kärlek att dela med mig av jobbigt att inte kunna göra de....vars finns du?
Näe allahjärtans dag e verkligen bara en bra dag om man har nån att dela den med.
Nog me depp nu blir de till att gå och sova och hoppas på en trevlig helg.
Imorogn blir de dubbla tränings pass efter jobbet bärde hockey och gym de ska bli skönt.
Ha de fint alla och tänk på att vårda dom ni har kära och va snäll mot varandra och visa varandra uppskattning och ta varandra inte för givet.


Cya l8trs

Gym

Var och körde ett gympass idag efter jobbet har som kännt att ja haft lite överskotts energi sen jag börjat med kontorstjänst på jobbet, så tänkte att man skulle börja förbränna den med att bygga lite muskler. Får hoppas på att ja kan komma igång på gymmet skulle vara kul att bli lite mer fit=).
Nu blir det till att käka lite känner mig inte så konstruktiv i mitt matlagande men får se va som bjuds:).
Alltid tråkigt att äta själv 

Måndag

Då va helgen över, och man va tillbaka till verkligheten=).
Helgen var riktigt bra öl och Tvspel på freda me polare. Sen fest och utgång på lördag, la mig alderless för sent kring kl5 för att vakna redan kl halv 10 oförskämmt pigg, drog iväg och skruvade i rallybilen va riktigt trevligt:).
Sen blev de goo middag på kvällen entrecote och bea me ris och vitlöks bröd yummie =).
Hafte en slapp måndag kväll med tittande på lost och spelat lite poker, fick plussa lite gran men inte mkt men plus e ju alltid bättre än minus iallafall=).
Nu blir de sängen.
Kram på er alla.

Goo Maten

Hade turen med mig idag att bli bjuden på mat, de va grymt gott =).
De blev lax och potatis me en svin god hemmagjord sås till mumma mumma :).
Var och fixade till min kajkade rygg idag efter jobbet. Att de va så här de känndes att kunna andas normalt och inte ha ont i bröstryggen då man andas, som ny me andra ord.
Nu blir de lite poker och surfning framför datan.

Over and out

Working 6 to 5

Idag va de en lång dag på jobbet började att jobba redan kl 6 imorsen snäll som man är, jobbade sedan fram till kl 17 tuuuungt.
Tur att man kunnat vila upp sig lite under helgen.
I lördags va ja på rally i vännes de va riktigt kul en mkt trevlig tävling. Kartläsningen fungerade allderless utmärkt (riktigt kul då de funkar bra:)).
Sen på söndag bar de av till snowboard backen grymt skönt före i backen och riktigt bra väder.
Men helgen har inte bara varit trevlig min syster och hennes pojkvänns för¨hållande tog slut ihelgen och de e ju aldrig kul, aldrig roligt att se 2 vänner må dåligt, väcker upp många dåliga minnen tyvärr.
Men man brukar ju säga att nått ont har alltig nått gott med sig och de e bara att hoppas attt de är så=).
Lirade lite poker idag lyckades med att ha en plus session de va riktigt skönt, spelet har gått riktigt knackigt dom senaste månaderna. Man brukar ju säga tur i spel otur i kärlek osv men vars är den här turen i kärlek man skulle få ;) hehe.
Näe ha de fint allt

L8trs


In the Träsket :P

Ja då va man officiellt i Bloggträsket:) allt pga av att man blivit utmanad ;P och man kan ju inte tacka nej till en utmaning.
Särskilt inte då man varit hemma 2dagar från jobbet och är rastlös=).
Den som har utmanat mig e Lina.

Regler för denna utmaning:
  • Länka till den som utmanat dig
  • Berätta sju sanningar om dig själv
  • Utmana sju personer
  • Lämna ett meddelande till dom som du utmanar

Mina sju sanningar:

  1. Jag är alldeles för snäll.
  2. Har alderless för svårt att säga nej.
  3. Får alderless för lätt känslor för människor.
  4. Gråter ofta till känslosamma filmer, men skrattar ofta till roliga filmer oxå=)
  5. Välldigt lätt för att lära mig nya grejor.
  6. Har tyvärr väldigt svårt för att få saker gjort.
  7. Har ett otrolikt stort hjärt och tycker om nästa alla mäniskor, kan typ inte tycka illa om nån.

 Jag utmanar Emma, Lisa, Marri, Robin, Pia, ElinLIsa S
 


RSS 2.0